ÓZDI FUTÓNAPOK 2023 - Eredmény

Kellemes, késő délutáni nyári időben 32-en rótták a köröket az idei futónapok második, záró állomásán. Az időjárásnak megfelelően igazán jó teljesítmények születtek. A lényeg azonban, hogy az általános iskolai első osztályostól kezdve a nyugdíjas korú teljesítőig, minden korosztályból voltak, akik a kisteknőssel tartottak most is az egészségük érdekében.
 
A 2. forduló legeredményesebb futói:
 
Férfi
  1. Molnár Csaba (23:05)
  2. Nagy-Mengyi Zsolt (26:27)
  3. Sajbán Zsolt (27:04)
Női
  1. Papp Liliána (30:53)
  2. Süveges-Győrfy Eszter (37:49)
  3. Törökné Varga Anett (38:56) 
A két forduló alapján közel 70 résztvevő volt, akik közül idén a leggyorsabb hölgy Ihász Veronika (28:58), a leggyorsabb férfi Bódis Tamás (19:56 – egyben pályacsúcs) lett. Mindketten még az első fordulós futásuknak köszönhetően kapták (kapják) meg a külön elismerésüket. Minden teljesítőnek jogosan került a puzzle befutóérem a nyakába és a „kép igazából azoknak állt össze”, akik mindkét fordulón célbaértek.
 
Ami a legfontosabb tanulság, a láb mindig kéznél van. Nem csak a futónapokon lehet futni, ha még nincs is ott a kisteknős. Mozogjatok rendszeresen, kapcsolódjatok be minél többen. Erre lehetőség lesz akár a következő programunkon, ami a Kondi Napok evezés próbája augusztus 13-án!